Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Wynajem Kwater Letniskowych SAMI SWOI

Adres obiektu Klonowa 17 A, 78-131 Dźwirzyno
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 32

 
 

ania
Dodano: 2016-07-13
Pobyt od: 2016-06-25 do 2016-07-08 IP: xxx.221.120.16
 

Najlepsza nasza kwatera, warunki super, czyściutko, właściciele przemili, godne polecenia. byliśmy 2 tygodnie i było naprawdę miło i sympatycznie, za rok na pewno tu wrócimy. Rodzina z Częstochowy.


 
 

Rodzinka z Dolnego Sląska
Dodano: 2015-09-07
Pobyt od: 2012-07-07 do 2015-07-17
 
 
  

Super warunki !! Super właściciele !!.Jesteśmy zachwyceni tym ośrodkiem- obsługą ,otwartością i życzliwością właścicieli.Takiej smażonej ryby i pysznego tatara z łososia nigdy nie jedliśmy.Gorąco polecamy SAMYCH SWOICH !!!!!!!!!!!!!!!!


 
 

Nirwana
Dodano: 2014-02-16
Pobyt od: 2013-06-06 do 2013-06-09
 
 
    

Polecam serdecznie! Właściciele przesympatyczni, warunki super, to były moje najlepsze wakacje, m.in. właśnie dzięki kwaterze SAMI SWOI :)


 
 

rudniccy
Dodano: 2013-08-06
Pobyt od: 2013-07-20 do 2013-07-27
 
 
   

Przepiękna okolica, czystość ośrodka , uczynność ze strony przemiłych właścicieli .Sam ośrodek rewelacyjny dla rodzin z dziećmi jak i singli jeżeli ktoś szuka dobrego wypoczynku ciszy i spokoju to naprawdę warto tutaj zajrzeć .Gorąco polecam rodzinka z Wielkopolski


 
 

Irena,Janina,Jan i Ryszard
Dodano: 2012-09-21
Pobyt od: 2012-09-02 do 2012-09-23
 
 
   

Cicha spokojna okolica,przemili gospodarze,uczynni i życzliwi.Wspaniałe miejsce na wypoczynek dla seniorów,bliskość morza.Kwatera czysta i zadbana.Jednym słowem super.Serdecznie polecam.Dwie rodziny emeryckie z Tomaszowa Mazowieckiego.


 
 

Sandra i Tomek Bydgoszcz
Dodano: 2012-08-09
Pobyt od: 2012-07-29 do 2012-08-05
 
 
    

Serdecznie wszystkim polecamy, miła atmosfera, wszystko dostępne dla gości, blisko do morza. Pozdrawiamy wszystkich i zachęcamy do skorzystania z oferty!


 
Brodnica
Dodano: 2012-07-09
Pobyt od: 2012-07-02 do 2012-07-07
 

Trafiliśmy tam przypadkowo. Suuuper właściciele, wspaniała atmosfera i obsługa letników. Gorąco wszystkim polecam :))


 
głuchy
Dodano: 2012-04-05
Pobyt od: 2010-06-21 do 2010-06-21
 

bylismy tu 2 lata temu wspominamy mile pobyt w Dzwirzynie a tak najbardziej Samiswoi było super dziekujemy moze kiedys wrócimy


 
głuchy
Dodano: 2012-04-05
Pobyt od: 2010-06-21 do 2010-07-02
 

bylismy tu 2 lata temu wspominamy mile pobyt w Dzwirzynie a tak najbardziej Samiswoi dziekujemy moze kiedys wrócimy


 
ADA, TOMEK KAROLINA I MATEUSZ Z GIERAŁTOWIC
Dodano: 2011-08-05
Pobyt od: 2011-07-16 do 2011-07-16
 

pozdrowienia dla włascicieli ..... OSTATNIO PISAŁAM ZE WRÓCIMY DO "SAMI SWOI" III BYLISMY I NIEDAWNO WROCILISMY.... JAK ZWYKLE BYLO REWELACYJNIE ,BO MIELISMY BARDZO MIŁE I WESOŁE TOWARZYSTWO.... POZDROWIENIA DLA RODZIN Z OKOLIC WOŁOWA I ŻMIGRÓDKA......


Opinie 1-10 z 32

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie